Μουσείο σύγχρονης τέχνης

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ / ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΕΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΕΜΣΤ
Σε ποιόν ανήκει τελικά το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης;Είναι να απορεί κανείς με την ωμότητα με την οποία παρεμβαίνει στο ΕΜΣΤ η Κυβέρνηση, πράγμα που έγινε ακόμη και με την φυσική παρουσία του Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ κ. Γιατρομανωλάκη στη συνεδρίαση του ΔΣ του ΕΜΣΤ στις 2/12/2019. Με τις παρεμβάσεις του ο ΓΓΣΠ του ΥΠΠΟΑ, διαμόρφωσε την στρατηγική του Μουσείου ως προς τον προσανατολισμό των εκθέσεων του ΕΜΣΤ, όπως επίσης και ως προς την αναγκαιότητα εκμίσθωσης χώρων του ΕΜΣΤ όχι μόνο σε επιχειρηματίες εστίασης αλλά και σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Τέχνη.
Οι παρεμβάσεις του Γενικού Γραμματέα Σύγχρονου Πολιτισμού του ΥΠΠΟΑ, ουσιαστικά επιβεβαιώνουν τί εννοεί η Κυβέρνηση με την «υπεκμίσθωση χώρων» του ΕΜΣΤ, ρύθμιση που άρον – άρον θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση.

30/1/2020

30 Ιανουαρίου, 2020 | Τα νέα του Επιμελητηρίου | Κανένα σχόλιο
Ετικέτες:

Σχολιάστε

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*