Πράξη νομοθετικού περιεχομένου

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Παράταση θητείας Δ.Σ. του Ε.Ε.Τ.Ε., Ε.Κ.Κ. και Εφορειών
Λόγω των έκτακτων μέτρων για την αντιμετώπιση των συνεπειών του κινδύνου του κορωνοϊού COVID-19 παρατείνεται με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου η θητεία του Διοικητικού Συμβουλίου και των υπολοίπων οργάνων του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος/E.E.T.E. (Επιτροπών Κατάταξης και Κρίσης καθώς και Εφορειών) μέχρι την 31η Ιουλίου 2020.
Με την άρση των περιοριστικών μέτρων κυκλοφορίας, το Δ.Σ. θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της όλης διαδικασίας των εκλογών, στον προσδιορισμό νέων ημερομηνιών τόσο των εκλογών για Επιτροπές Κατάταξης και Κρίσης/E.K.K. και Εφορείες, όσο και για νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Θα ενημερωθείτε σχετικά.
Υπενθυμίζουμε για τους συναδέλφους εκτός Αθήνας, ότι η ψηφοφορία με αποστολή των ψηφοδελτίων στη θυρίδα του Ε.Ε.Τ.Ε., η οποία έχει ξεκινήσει, παρατείνεται μέχρι τη νέα ημερομηνία των εκλογών για Εφορείες και Ε.Κ.Κ.

1 Απριλίου, 2020 | Τα νέα του Επιμελητηρίου | Κανένα σχόλιο
Ετικέτες:

Σχολιάστε

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*