Βεβαιώσεις

Τόσο την ποιότητα  της εργασίας του Δημήτριου Αλεβιζόπουλου όσο και την αρτιότητα της συνεργασίας  έχουν πιστοποιήσει διάφορα σημαίνοντα πρόσωπα με τα οποία κατά διαστήματα συνεργάστηκε
Κάποιες από τις πιστοποιήσεις αυτές παρατίθενται σ αυτή τη σελίδα.

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Ιωάννης Καρούσος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Εικαστικών Τεχνών Ελλάδος,βεβαιώ ότι ο κ. Αλεβιζόπουλος Δημήτριος του Ιωάννου τον οποίο γνωρίζω από χρόνων, ασχολείται Επαγγελματικά με την Βυζαντινή Αγιογραφία.

Βεβαίωση-1

 Εν Αθήναις τη 6η Ιουλίου 1984

Ο κάτωθι υπογεγραμμένος Επαμεινώνδας Παστρικός – Αρχιερατικός Επίτροπος Μήλου – βεβαιώ ότι ο αγιογράφος Δημήτριος Αλεβιζόπουλος του Ιωάννου, κατά τη χρονική περίοδο 1991 – 1993, αγιογράφησε κεντρικές παραστάσεις ( τοιχογραφίες ) στις ιστορικές ενοριακές εκκλησίες του νησιού μας, Παναγία Κορφιάτισα ( Πλάκα Μήλου ) και Άγιο Χαράλαμπο ( Αδάμας Μήλου ).

Το έργο του εκρίθη απο αρμοδίους του Υπουργείου Πολιτισμού ως αρίστου βυζαντινής τεχνοτροπίας και η σύνθεσή του ήταν σύμφωνη με την αρχιτεκτονική δομή των ναών.

Βεβαίωση-2

Ο υπογεγραμμένος Αρχιμανδρίτης Κύριλλος Γεραντώνης Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Οσίου Δαυίδ Γέροντος – Λίμνη Εβοίας πιστοποιώ εγγράφως ότι ο Ζωγράφος Δημήτριος Αλεβιζόπουλος του Ιωάννου αγιογράφησε Κεντρικές Παραστάσεις του Καθεδρικού μας Ναού όπως και διάφορες φορητές Άγιες εικόνες κατά την χρονική περίοδο 1995 – 1996.

Θεωρώ ότι το πρόσωπό του χαίρει άκρας εκτίμησης και αναγνώρισης τόσο απο τους συναδέλφους του όσο και από τους ιερείς που συνεργάστηκε κατά καιρούς και οι οποίοι τον συστήνουν ανεπιφύλακτα για την συνέπεια του, το ήθος του και την πολύπλευρη γνώση στο αντικείμενο εργασίας του.

Εύχομαι ο Υψιστος να του χαρίζει υγεία, ευτυχία και εκπλήρωση των προσδοκιών του.

Βεβαίωση-3

Ο υπογεγραμμένος Αρχιμανδρίτης Θεόφιλος Μανωλάτος ΠροΪστάμενος του Ι. Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Μοσχάτου πιστοποιώ ότι ο Ζωγράφος – Αγιογράφος Δημήτριος Αλεβιζόπουλος του Ιωάννου, αγιογραφεί από 2ετίας τους ναούς Αγίων Αναργύρων και Αγίου Φανουρίου Μοσχάτου, παρεκκλήσια του Ι.Ν. Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης.

Η εργασία του είναι αρίστης Βυζαντινής τέχνης, η δε αγιογράφηση των ναών συνεχίζεται.

Βεβαίωση-4

Ο βεβαιών Χριστόδουλος Τριλυβάς Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αγίων Ραφαήλ Νικολάου και Ειρήνης Ιθάκης, δηλώνω ότι ο Δημήτριος Αλεβιζόπουλος κατά τη χρονική περίοδο 1998 – 2003 αγιογράφησε τον προαναφερόμενο Ι. Ναό με άριστη βυζαντινή τεχνοτροπία, το δε πλήθος λαού που συρρέει κάθε χρόνο στον Ι. Ναό των θαυματουργών Αγίων εξυμνεί την εργασία του.

Πέραν αυτού το ήθος και η ποιότητα του καλλιτέχνη συμπληρώνουν την ποιότητα του έργου του.

Βεβαίωση-5

Ο υπογεγραμμένος Κωνσταντίνος Βλάμης Προϊστάμενος του Ι. Ναού Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης (Καλό Νερό Μεσσηνίας), βεβαιώ ότι ο Δημήτριος Αλεβιζόπουλος ζωγράφος – αγιογράφος, αγιογραφεί απο το 2008 το εσωτερικό του Ιερού μας Ναού.

΄Οπως και η Αρχιεπισκοπή απεφάνθη το αγιογραφικό του έργο είναι άριστο.
Πρόκειται για έναν άξιο καλλιτέχνη, συνεργάσιμο, ηθικό με πλούσια πείρα και βαθιές γνώσεις της Βυζαντινής αγιογραφίας. Η αγιογράφηση συνεχίζεται.

Βεβαίωση-6

2 Οκτωβρίου, 2019 | Η εργασία μου | Κανένα σχόλιο
Ετικέτες:

Σχολιάστε

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*